Hotel

Praktische info

De receptionist(e) is elke dag telefonisch bereikbaar vanaf 10u00 en standaard aanwezig van 15u tot afsluiting van de restaurants. (22u-23u)

Let op: overdag zijn de publieke ruimtes, zijnde de gehele restaurantvleugel, afgesloten tot de receptionist aanwezig is.

NOOT: Wij handteren een " Adults Only" Label ( Minimum leeftijd 12 jaar)

Aankomst en Check in

Check-in tijden: 
Check-in is mogelijk vanaf 15:00 elke dag tot 22u.

Late Check-in: 

Bij vermoeddelijke aankomst tussen 22u en uiterlijk middernacht ( 00u), is het noodzakelijk om het hotel op voorhand op de hoogte te brengen van uw verwachte aankomsttijd.  (0032(0)9 384.37.87

Na middernacht is de receptie gesloten.

Om veiligheidsredenen is de voordeur vast op het einde van de  restaurant-shift. U belt voor de Check-In, bij aankomst naar de Receptie 09/384 37 87

Check out en Vertrek

Voor een late check-out, kunt u beschikbaarheid, info en prijzen navragen aan de receptie.


Men wordt geacht ten laatste de avond vóór vertrek de hotelrekening te vereffenen.


Huisdieren

Huisdieren niet toegelaten

Om al onze gasten een comfortabele, veilige en allergievrije omgeving te garanderen, moeten we de aanwezigheid van huisdieren in het hotel en in de kamers weigeren, met uitzondering van hulp- en geleidehonden, die altijd welkom zijn zonder extra kosten (moet op voorhand worden geregistreerd voor het personeel op de hoogte te brengen, zodat we de nodige voorbereiden kunnen doen).

Betaalmethodes en facturatie

U kunt uw verblijf bij ons op de volgende manieren betalen:

  • Bij aankomst: Contant of met de meeste betaalkaarten behalve American Express

Voor bedrijven:

Elke hotelfactuur kan worden voorzien van de eventueel benodigde bedrijfsgegevens. Indien u wenst de factuur op te sturen naar het verbrijf gelden volgende regels:

  • Wij sturen enkel onbetaalde facturen op naar binnenlandse bedrijven mits voorafgaandelijk akkoord en ontvangst van de benodigde bedrijfsinformatie vóór aankomst.
  • Voor buitenlandse bedrijven; Indien de gast zijn verblijf niet mag/kan betalen, raden wij aan online te boeken via veilige kanalen zoals onze website of derde partijen zoals BOOKING.COM. Daar kunt u ofwel op voorhand betalen, of instructies meegeven dat de opgegeven creditcard mag belast worden.
  • Het is ook mogelijk een creditcard-autorisatie aan te vragen. Gelieve ons te contacteren voor verdere instructies.

Wij vragen om bij het boeken zo duidelijk mogelijk te zijn inzake wat het bedrijf betaalt en wat de gast voor eigen rekening moet nemen.