Hotel

Praktische info

Klik hier voor de richtlijnen te bekijken i.v.m Covid-19

De receptionist(e) is elke dag telefonisch bereikbaar vanaf 10u00 en standaard aanwezig van 15u tot afsluiting van de restaurants. (22u-23u)

Let op: overdag zijn de publieke ruimtes, zijnde de gehele restaurantvleugel, afgesloten tot de receptionist aanwezig is.

Aankomst en Check in

Check-in tijden: 
Check-in is mogelijk vanaf 15:00 elke dag. 

Late Check-in: Indien u later dan 21u toekomt, raden wij ten strengste aan het hotel op de hoogte te brengen van uw verwachte aankomsttijd. 

  1. Bij aankomst tussen 21u en 23u: U kunt inchecken zoals normaal. Er worden geen extra kosten aangerekend.
  2. Bij aankomst tussen 23u en middernacht: Indien het restaurant gesloten is, kan het zijn dat de voordeur om veiligheidsredenen gesloten is. U belt dan bij aankomst naar het nummer: 09 384 37 87, de receptionist(e) blijft aanwezig tot uw aankomst en zal de deur vervolgens voor u openen. Er worden geen extra kosten aangerekend.
  3. Bij aankomst na middernacht: idem (2). Er wordt een toeslag aangerekend vanaf 00u00, per extra uur. De toeslag bedraagt 10 EUR/uur.

Check out en Vertrek

Voor een late check-out, kunt u beschikbaarheid, info en prijzen navragen aan de receptie.


Men wordt geacht ten laatste de avond vóór vertrek de hotelrekening te vereffenen.


Huisdieren

Huisdieren niet toegelaten

Om al onze gasten een comfortabele, veilige en allergievrije omgeving te garanderen, moeten we de aanwezigheid van huisdieren in het hotel en in de kamers weigeren, met uitzondering van hulp- en geleidehonden, die altijd welkom zijn zonder extra kosten (moet op voorhand worden geregistreerd voor het personeel op de hoogte te brengen, zodat we de nodige voorbereiden kunnen doen).

Betaalmethodes en facturatie

U kunt uw verblijf bij ons op de volgende manieren betalen:

  • Online bij het boeken
  • Tijdens uw verblijf: Contant of met de meeste betaalkaarten behalve American Express

Voor bedrijven:

Elke hotelfactuur kan worden voorzien van de eventueel benodigde bedrijfsgegevens. Indien u wenst de factuur op te sturen naar het verbrijf gelden volgende regels:

  • Wij sturen enkel onbetaalde facturen op naar binnenlandse bedrijven mits we alle benodigde bedrijfsinformatie hebben
  • Voor buitenlandse bedrijven; Indien de gast zijn verblijf niet mag/kan betalen, raden wij aan online te boeken via veilige kanalen zoals onze website of derde partijen zoals BOOKING.COM. Daar kunt u ofwel op voorhand betalen, of instructies meegeven dat de opgegeven creditcard mag belast worden.
  • Het is ook mogelijk een creditcard-autorisatie aan te vragen. Gelieve ons te contacteren voor verdere instructies.

Wij vragen om bij het boeken zo duidelijk mogelijk te zijn inzake wat het bedrijf betaalt en wat de gast voor eigen rekening moet nemen.