Welkom bij 't Moriaanshoofd

OASE VAN RUST

Met zijn unieke en uitermate rustige ligging langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, ontpopt het Country Lodge Hotel Moriaanshoofd zich meer en meer als hét ”fietshotel” van de Vlaamse Ardennen, voor zowel profwielrenners, recreanten of wandelliefhebbers. Achter het 400 jaar oude historisch pand “Moriaanshoofd”, met de receptie en grillrestaurants, ontwaard de nietsvermoedende gast een gloednieuwe hotelvleugel in zuiderse haciënda stijl.

De ligging, net buiten Oudenaarde, biedt alle voordelen van de stad, zonder de nadelen, dus géén nachtelijk stadslawaai maar een oase van rust in de 4 ha grote hotel tuinen.

The Country Grill

Het thematisch à la carte grillrestaurant met een gemoedelijke en aangename, rustieke sfeer.
Aan de open grill in het historische gedeelte, bereidt grillchef "Doña Norma" met passie verschillende vleessoorten voor op houtskolen en levend vuur. 

Bij het binnenkomen, wordt u verwelkomt door de geur van houtskolen en levend vuur, misschien zelfs met een vleugje van zuiderse kruiden en de heerlijke steaks die reeds op de grill liggen. 

Klik hier voor meer info

"The Self-Grill Academy”

“Oefening baart kunst.”

Op de eerste verdieping van onze “Theater zaal”, bieden wij de mogelijkheid, om aan uw eigen tafel lekker en supergezellig, zélf te grillen op een ingebouwde houtskoolgrill. U zal versteld staan van uw eigen grill-kunsten!

Lees meer