Welkom bij 't Moriaanshoofd

OASE VAN RUST

Met zijn unieke en uitermate rustige ligging langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, ontpopt het Country Lodge Hotel Moriaanshoofd*** zich meer en meer als hét ”fietshotel” van de Vlaamse Ardennen, voor zowel profwielrenners, recreanten of wandelliefhebbers. Achter het 400 jaar oude historisch pand “Moriaanshoofd”, met de receptie en grillrestaurants, ontwaard de nietsvermoedende gast een gloednieuwe hotelvleugel in zuiderse haciënda stijl.

De ligging, net buiten Oudenaarde, biedt alle voordelen van de stad, zonder de nadelen, dus géén nachtelijk stadslawaai maar een oase van rust in de 4 ha grote hotel tuinen.


Vanaf Maandag 19 oktober is 'The Country Grill' restaurant' &'The Self Grill Academy' gesloten wegens de verstrengde coronamaatregelen, behalve voor verblijvende hotelgasten (let op: aangepaste menukaart en openingsuren.)

Wij nemen maatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Mogen we u vriendelijk vragen om de maatregelen te bekijken alvorens uw verblijf of diner te reserveren.
Door een reservering te maken via welk platform dan ook, erkent u en stemt u ermee in dat u de richtlijnen heeft gelezen, begrepen en hiermee akkoord gaat.

Contacteer ons gerust indien er nog vragen zijn.


The Country Grill

Het thematisch à la carte grillrestaurant met een gemoedelijke en aangename, rustieke sfeer.
Aan de open grill in het historische gedeelte, bereidt grillchef "Doña Norma" met passie verschillende vleessoorten voor op houtskolen en levend vuur. 

Bij het binnenkomen, wordt u verwelkomt door de geur van houtskolen en levend vuur, misschien zelfs met een vleugje van zuiderse kruiden en de heerlijke steaks die reeds op de grill liggen. 


Vanaf 28 Oktober kun je bestellen voor afhaal

Klik hier voor meer info

"The Self-Grill Academy”

“Oefening baart kunst.”

Bij ons dineren, is een ervaring. Kies voor een ongewone dineer-beleving en grijp de kans om uit te groeien tot een echte grillmaster. Reserveer voor uw groep bijzondere plaatsen in de Theaterzaal op de bovenste etage, waar elke tafel is getooid met een eigen houtskoolgrill. Selecteer zorgvuldig uw ingrediënten, ruik de authentieke kolen en koester het unieke smaakverschil. U zal versteld staan van uw eigen grill-kunsten!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van al onze nieuwste aanbiedingen en events door ons te volgen op Instagram en Facebook!