Welkom bij 't Moriaanshoofd

OASE VAN RUST

MORIAANSHOOFD Hotel & Restaurant

Sport & Bussines hotel

Historisch pand met achteraan nagelnieuw ***Hotel

 400 jaar oud voormalig historisch Stadhuis “Moriaanshoofd”,  met de receptie en restaurant en achteraan het nagelnieuw hotel in een zuiderse Haciënda stijl met 31 stijlvolle kamers, aan het 4 Ha grote hotelpark.

Met zijn unieke en uitermate rustige ligging langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, ontpopt het Country Lodge Hotel Moriaanshoofd*** zich als hét ”fietshotel” van de Vlaamse Ardennen, voor zowel profwielrenners, recreanten of wandelliefhebbers.  Wij voorzien gatis een afsluitbare fietsenstalling mét camerabewaking en afspuit- en werkplaats.

De ligging, net buiten Oudenaarde, biedt alle voordelen van de stad, zonder de nadelen, dus géén nachtelijk stadslawaai maar een oase van rust in de 4ha grote hotel tuinen.


The Country Grill

Het thematisch à la carte grillrestaurant met een gemoedelijke en aangename, rustieke sfeer.
Aan de open grill in het historische gedeelte, bereidt grillchef "Doña Norma" met passie verschillende vleessoorten voor op houtskolen en levend vuur. 

Bij het binnenkomen, wordt u verwelkomt door de geur van houtskolen en levend vuur, misschien zelfs met een vleugje van zuiderse kruiden en de heerlijke steaks die reeds op de grill liggen. 


Vanaf 28 Oktober kun je bestellen voor afhaal

Klik hier voor meer info

"The Self-Grill Academy”

“Oefening baart kunst.”

Bij ons dineren, is een ervaring. Kies voor een ongewone dineer-beleving en grijp de kans om uit te groeien tot een echte grillmaster. Reserveer voor uw groep bijzondere plaatsen in de Theaterzaal op de bovenste etage, waar elke tafel is getooid met een eigen houtskoolgrill. Selecteer zorgvuldig uw ingrediënten, ruik de authentieke kolen en koester het unieke smaakverschil. U zal versteld staan van uw eigen grill-kunsten!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van al onze nieuwste aanbiedingen en events door ons te volgen op Instagram en Facebook!