Tafelreservaties online of via 0491/25 02 66 of 09/384 37 87

Flamegrilled specialities, made with passion

Op de centrale houtskoolgrill worden onze vlees- en visgerechten met veel liefde bereid door onze grillmasters , die met eenvoud en kwaliteit weet te toveren en daardoor ieders smaak kan veroveren.

De Country Grill biedt op een ongedwongen en eenvoudige wijze steevast de beste producten, aan eerlijke prijzen.

Naast de klassieke vlees- en visgerechten worden eveneens must-try's zoals exotische vleesgerechten geserveerd met onder andere: eland, zebra, bizon, kangoeroe,…

 

Reserveren kan via onze website, via mail en ook telefonisch tussen 15u en 21u.  Zien we je binnenkort?
Contactgegevens

 

Openingsuren Restaurant

Op Maandag & Dinsdag serveren wij uitsluitend aan hotel gasten, met beperkte openingsuren: van 18u tot 20u

Algemene openingsuren keuken:

Woensdag: 18u00 - 21u00
Donderdag: 18u00 - 21u00
Vrijdag: 18u00 - 21u00
Zaterdag: 18u00 - 21u00
Zondagmiddag: 12u00 - 14:00
Zondagavond: 18u00 - 21u00

 

MENU 2025

 

TAPAS

1 tapas p.p. als hapje, 2 tapas als voorgerecht of 3 tapas als hoofdgerecht.

Zwarte Lookbrood 6,-

 Tri colore tomaten salade 8,-

Carpaccio 9,-

Carpaccio rode biet (V)  8,-

Gerookte zalm 11,-

Pan con Tomate (V) 7,-

Mix charcuterie 9,- per persoon (min. portie 2 personen)

Mix Manchego & gedroogde worst 9,- 

 

Pimientos de padron 9,-

Albondigas 8,-

Mini-croquetas (Keuze tussen kaas, chorizo, garnaal of bospaddestoel)

Patatas bravas 6,- p.p. (Minimum portie voor 2 personen)

Calamares 9,-

Aguacate frito 7,-

Loaded Nacho's 9,- personen (min. portie voor 2 personen).

 

HOOFDGERECHTEN

Tofu Salade (V) 29,-

Avocado Salade (V) 29,-

*GRILLGERECHTEN*

Zalm papilotte  32,-

Kabeljauw Papilotte 36,-

Koolvis Papilotte 32,-

Scampi brochette 28,-

Gegrilde Gamba's 2 of 3 stuks 37,-/48,-

Tonijnsteak 42,-

 

Huissteak 'Texas' 28,-

Flamegrilled Ribbetjes 28,-

Chicken's Nightmare 27,-

Rundsbrochette 'Spear of fear' 27,-

Filet van lam 32,-

Tenderloin Filet 34,-

Côte à l'os (1 stuk per persoon) 38,-

Simmental Entre-côte 34,-

 

Kangoeroe steak 35,-

Bizon Steak 35,-

Zebra steak 35,-

Hert steak (seizoen) 34,-

Struisvogel brochette 35,-

 

 

*Bijgerechten*

Gegrilde groentenbrochette 4.5-

Koolsalade 5.5,-

 

*Warme sauzen*

Peperroomsaus, champignongroomsaus, bearnaise of chorron 4,-

 

Hoofdgerechten incl. 1 portie friet of aardappel en 1 portie salade

niet onderling wisselbaar met andere bijgerechten