Welkom bij 't Moriaanshoofd

OASE VAN RUST

 

MORIAANSHOOFD 

Ontdek in het 400 jaar oud voormalig historisch Stadhuis “Moriaanshoofd” het bekende grillspecialiteiten restaurant, met achteraan het hotel in een zuiderse haciënda stijl. 

Met zijn unieke en uitermate rustige ligging langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, ontpopt het Country Lodge Hotel Moriaanshoofd*** zich als hét Sport- & Business Hotel van de Vlaamse Ardennen, voor zowel profwielrenners, recreanten of wandelliefhebbers en zakelijke gasten.

Wij voorzien gratis een afsluitbare fietsenstalling mét camerabewaking en afspuit- en werkplaats.

Met de goed bereikbare en centrale ligging, in de rand Oudenaarde, biedt het hotel alle voordelen van de stad, zonder de nadelen, dus géén nachtelijk stadslawaai maar een oase van rust in de 4ha grote hotel tuinen.


The Country Grill

Het thematisch à la carte grillrestaurant met een gemoedelijke en aangename, rustieke sfeer.
Aan de open grill in het historische gedeelte, bereidt grillchef "Doña Norma" met passie verschillende vleessoorten voor op houtskolen en levend vuur.
 

 


 

Klik hier voor meer info

SELF-GRILL ACADEMY

“Oefening baart kunst.”

Unieke Self-Grill Weekenden:

2 & 3 / 23 & 24 feb.

8 & 9 / 22 & 23 ma.

12 & 13 / 26 & 27 apr.

Bij ons dineren, is een ervaring. Kies voor een aparte dine-beleving en durf zélf te grillen als een echte grillmaster. Reserveer voor 2 of 4 pers. (maar ook heel leuk voor groepen) bijzondere plaatsen in de Theaterzaal op de bovenste etage, waar elke tafel is getooid met een eigen houtskoolgrill. Selecteer zorgvuldig uw ingrediënten, ruik de authentieke kolen en koester het unieke smaakverschil. U zal versteld staan van uw eigen grill-kunsten!

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van al onze nieuwste aanbiedingen en speciale events door ons te volgen op Instagram en Facebook!

   Facebook   Instagram