Beleving

De Vlaamse Ardennen

...In het wiel van de Flandriens. Moriaanshoofd ontpopt zich meer en meer als 'Ronde Hotel'.

Met zijn unieke en uitermate rustige ligging langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, vlakbij het schilderachtige Mullem, biedt het hotel unieke faciliteiten voor zowel fiets- als wandelfanaten. Met over de 100 wandel- en fietsroutes vormen de Vlaamse Ardennen voor velen nog een onontgonnen parel.

Dankzij de ruime capaciteit kan je er zowel individueel als in groep terecht. In de 1,5 ha recent aangelegde park-tuin kan je rustig wandelen of joggen. Naast de elf eenvoudige en nette Economie kamers in het oude gebouw biedt Moriaanshoofd ook dertien gloednieuwe kamers aan; De Standaard Plus+ kamers (vijf) bieden een mooi panoramisch verzicht, terwijl de Deluxe kamers (acht) elk beschikken over hun eigen privé terras tegen de park-tuin.

Ook het restaurant, met open haardvuur en authentiek interieur, geniet een uitstekende reputatie. Kortom een echte aanrader!

Fietsen & Wandelen

Zoek je info over wat de Vlaamse Ardennen te bieden heeft?
Of wil je uitzoeken welke fiets- en/of wandelroutes het beste voor jou uitkomen?
Klik dan hier voor de website van Toerisme Vlaamse Ardennen.

Fiets(en) nodig?
Dan kun je hieronder al 2 goede adressen vinden voor fietsenverhuur.
(Ook voor herstellingen kun je bij hun terecht)

Fietsen Wheelpalace:
Klik hier voor de website van Fietsen Wheelpalace

Fietsen Yoeto:
Klik hier voor de website van Fietsen Yoeto

... En meer!

Ben je op zoek naar de verrassende teambuilding, een leuke uitstap met vrienden of familie of wil je er gewoon eens gezellig tussenuit met z’n tweeën? Achter het stuur van een authentiek 2pk’tje of een andere Citroën klassieker cruise je met de wind in de haren door het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen!

Ontdek hun originele formules, routes en prijzen op WWW.2CV-CO.BE

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Het 2CV&CO team helpt je graag verder!