Beleving

De Vlaamse Ardennen

Ervaar het beste van de Vlaamse Ardennen met ons!

Gelegen langs de route van de Ronde van Vlaanderen is ‘t Moriaanshoofd het perfecte hotel voor enthousiaste wandelaars en fietsers. Verken de vele paden rond ons en herontdek de pracht van de natuur tijdens uw verblijf. Na een bevredigende dag wandelen of fietsen, geniet u van een smaakexplosie in ons restaurant.

Fietsen & Wandelen

Bent u van plan de streek te verkennen op de fiets of te voet? Neem dan een kijkje op www.ToerismeVlaamseArdennen.be om uw verblijf te plannen en meer te ontdekken over de streek.

Komt u van ver en kan u geen fiets meebrengen? Geen probleem! Sommige van onze favoriete lokale handelaars bieden oneindig veel mogelijke oplossingen. Bovendien kan u bij hen ook terecht voor onderhoud of herstellingen als uw fiets dat nodig zou hebben.

Hieronder vindt u reeds twee goede adressen:

Fietsen Wheelpalace:
Klik hier voor de website van Fietsen Wheelpalace

Fietsen Yoeto:
Klik hier voor de website van Fietsen Yoeto

Ronde van Vlaanderen

Fan van Vlaanderens Mooiste? De volgende drie websites zullen u zeker op weg brengen.

Het Centrum Ronde van Vlaanderen is een actief en passief belevingscentrum én de ideale plek om uw fietstocht te beginnen en eindigen. Naast het feit dat het centrum een bezoek waard is om alles over de Ronde te leren, vindt u hier ook faciliteiten zoals douches, omkleedruimtes en meer.

Cycling in Flanders is dé essentiele gids voor uw unieke fietsbeleving in Vlaanderen. Ontdek indrukwekkende routes, uitdagende bucket lists en tips om je verblijf te plannen! (Let wel: website is in het Engels)

Beleef je eigen Ronde laat u het stuur, de route en alles rondom in eigen handen nemen. De fietsbeleving, perfect op maat voor uw groep of gezelschap.

FIETSROUTE TIP: Weet u niet waarmee te starten? Bekijk de gele lus van de drie Ronde-routes. Deze passeert langs de voordeur van het hotel. 

Probeer iets nieuws en laat uw dromen uitkomen in een echte Citroën Classic

Ben je op zoek naar de verrassende teambuilding, een leuke uitstap met vrienden of familie of wil je er gewoon eens gezellig tussenuit met z’n tweeën? Achter het stuur van een authentiek 2pk’tje of een andere Citroën klassieker cruise je met de wind in de haren door het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen!

Ontdek hun originele formules, routes en prijzen op WWW.2CV-CO.BE

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Het 2CV&CO team helpt je graag verder!